انتخاب روش سالم طبخ غذا

شنبه 8 ارديبهشت 1397
21:08
آوا بهاری

رقابت انواع طبخ های ملایم

رژیم های خسته کننده سبزی های آب پزبس است شما واقعا می توانیدازترکیبی ازغذاهای متعادل باطعمهای گوناگون معطر و خوشمزه

استفاده کنید که سالم هم باشند بهترین روش پخت به گونه ای است که تمامی ویتامین ها مواد معدنی و طعم غذا ثابت بماند و نیازی

به افزودن چربی نداشته باشد.

http://s9.picofile.com/file/8324823518/pokht_ghaza2_1_300x200.jpg


علاوه بر آن در حرارت طبخ زیر 100 درجه سانتی گراد 200 درجه فارنهایت مواد مغذی موجود در غذا از بین نمی رود و اگر شما باقی

مانده آب غذا را دور نریزید هیچ یک از مواد مغذی خود را از دست نخواهید داد این نوع طبخ برای غذاهای کم گوشت،گوشت

ماکیان،سبزی ها و میوه هایی که با ادویه و سبزیهای معطر طبخ شوند بسیار مطبوع است.

بهترین کار این است که قابلمه یا تابه فولادی یا آهن خالص انتخاب کنید و تا حد ممکن پوست سبزی ها را خیلی نازک بکنید تا حداکثر

مواد غذایی آنها حفظ شوند بهترین روش پخت ماهی پیچیدن آن در ورق های آلومینیومی و گذاشتن آنها در فر گرم است اگر ازموادترش

کننده مانند آبلیمو گوجه فرنگی و..... استفاده می کنید به جای ورق آلومینیم از کاغذهای چرب استفاده کنید.



[ بازدید : 232 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]